Over Ruizendaal Veldhuizen

Studio

Wij zijn Ontwerpstudio Ruizendaal Veldhuizen: een team van toegewijde specialisten die je graag helpen met het realiseren van een origineel bouwkundig ontwerp dat écht bij je past. Bij ons kun je rekenen op een mix van kennis en ervaring, inspirerende ideeën en gedegen advies. We vinden het belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren en samen tot het beste resultaat te komen. 

Of je nu een particulier bent die zijn of haar droomhuis wil bouwen, of een ondernemer die een nieuw bedrijfspand wil realiseren, wij staan voor je klaar. Door onze betrokkenheid als bouwkundig ontwerpers dragen wij zorg voor het succes van jouw project. Vanaf de eerste schets tot en met de oplevering staan wij voor je klaar en zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Ontwerpstudio Ruizendaal Veldhuizen

Innovatie door middel van moderne middelen

3D Printer en VR Bril

Bij Ontwerpstudio Ruizendaal Veldhuizen zijn we voortdurend bezig om onze ontwerp- en visualisatietechnieken te verbeteren. We willen onze klanten de best mogelijke ontwerp- en visualisatie-ervaring bieden. Naast de traditionele handschetsen maken wij ook gebruik van moderne middelen, zoals een VR-bril en een 3D-printer.

Met onze VR-bril kunnen we onze ontwerpen tot leven brengen en kunnen we onze klanten een realistische kijk bieden op hun toekomstige projecten. 

Het biedt ons de mogelijkheid om onze klanten mee te nemen op een virtuele rondleiding door hun eigen ontwerp, zodat ze een goed beeld krijgen van de uiteindelijke ruimte. Zo kunnen ze alvast ervaren hoe het zal zijn om in hun nieuwe woning te leven, nog voordat de bouw daadwerkelijk begint.

Onze 3D-printer stelt ons in staat om snel en nauwkeurig maquettes te maken, die we kunnen gebruiken om onze ontwerpen te toetsen aan de werkelijke omstandigheden. Hiermee kunnen we onze ontwerpen verbeteren en de beste oplossing vinden voor onze klanten. Dit stelt ons in staat om sneller en efficiënter te werken en onze klanten een tastbaar model te bieden van hun project.

Ontwerpstudio Ruizendaal Veldhuizen
Ontwerpstudio Ruizendaal Veldhuizen

Andries Ruizendaal

BEVLOGEN – DENKER – VISIONAIR – INNOVATOR - AUTODIDACT

Ernst-jan Veldhuizen

DOELGERICHT - GESTRUCTUREERD - TOEGEWIJD - BETROUWBAAR - CREATIEF - DAADKRACHTIG

Andries Ruizendaal

BEVLOGEN – DENKER – VISIONAIR – INNOVATOR - AUTODIDACT

Ernst-jan Veldhuizen

DOELGERICHT - GESTRUCTUREERD - TOEGEWIJD - BETROUWBAAR - CREATIEF - DAADKRACHTIG